Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën. close
Aanbieding! 3 slakkengel 100 ml Bekijk groter

slakkengel 3 potten 250 ml

Nieuw product

Slakkengel of slakkenslijm wordt verkocht als schoonheidsmiddel. Het zou de huid repareren, maar wat doet slakkengel nou echt voor je huid?

Meer details

65,00 €

-10,00 €

75,00 €

Meer informatie

Wat is slakkengel?

Slakkengel is een soort C die gemaakt is van het slijm wat slakken produceren. De slakkengel wordt gemaakt in Chili. Door toediening van een stofje gaan de slakken meer slijm produceren. Men laat de slakken over glas kruipen en het slijm wat achterblijft wordt van de glazen platen afgehaald. Vervolgens wordt dit slijm verwerkt in huidverzorgingsproducten.  

Wat belooft slakkengel te doen voor de huid?

Van slakkengel wordt beweerd dat het beschadigde huid kan repareren. De slak kan immers ook zijn eigen huisje repareren, wanneer er iets beschadigd is. Daarom zou slakkengel ook heilzaam zijn voor de huid van mensen. De eigenschappen die aan slakkengel worden toegekend zijn het herstellen en verjongen van de huid, het vervagen van littekens en het verminderen van acné. 


           

Onderzoek wees uit dat de slakkenslijm bijzondere ingredienten bevat:

Allantoïne: bevordert het natuurlijk herstel van de huid, zodat wondjes genezen en littekens en striae vervagen en verdwijnen. 
Glycolzuur: verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gladde huid, waarbij rimpels en expressielijnen straktrekken. 
Collageen en elastine: zijn de grootste componenten om de huid glad en veerkrachtig te houden. 
Eiwitten en vitaminen: voeden de huid en houden deze soepel.

Cell Ympact slakkengel is daarom uitermate geschikt voor bestrijding van huidbeschadigingen als b.v. acné, jeugdpuistjes, wondjes, bij rimpels en kraaienpootjes of littekens. 
Uitstekende resultaten bij behandeling van striae en cellulitis.De creme heeft een sterk huidverjongende werking.

Gebruiksaanwijzing:   Zowel 's Morgens als 's avonds met licht masserende bewegingen slakkenslijm creme aanbrengen op een schone huid.

Slakkengel is de ideale basis voor uw make-up.

Koel bewaren.

Recensies

Schrijf uw recensie

slakkengel 3 potten 250 ml

slakkengel 3 potten 250 ml

Slakkengel of slakkenslijm wordt verkocht als schoonheidsmiddel. Het zou de huid repareren, maar wat doet slakkengel nou echt voor je huid?