• Aanbieding!
spierbalsem
  • spierbalsem
  • spierbalsem

spierbalsem M.Comhair 200 gr 5 STUKS

€ 49,99
Inclusief belasting *

Spierbalsem voor stramme spieren en gevoelige gewrichten,bij sport of zware inspanning.
Of je nu last hebt van stijve spieren, pijnlijke gewrichten, rugklachten, vermoeide benen of een stijve nek, je kunt overal iets opsmeren. Er wordt vaak gezegd dat deze zalfjes niet werken of soms hooguit wat verlichting geven. 

Aantal

  • Veilige betaling Veilige betaling
  • Levering thuis of postpunt Levering thuis of postpunt

MEER INFORMATIE

Of jij nou vindt dat ze werken of niet, toch wordt er vaak gegrepen naar de beste zalf tegen spierpijn en gewrichtspijn. Drogisterijen en webshops liggen er vol mee.Alle zalfjes die ontstekingsremmend zijn of warmte geven zijn vaak geïnspireerd door de krachten in de natuur of het menselijk lichaam. Zelf onze voorouders werden erdoor geïnspireerd. Iedereen heeft toch wel een bekend “oma’s” middeltje die beter werkt dan alle andere zalfjes. Deze oude receptjes van oma kunnen nog steeds gebruikt worden in deze tijd. Maar er bestaan ook nieuwe zalfjes tegen spierpijn en gewrichtspijn, zoals spierbalsem van m.comhair

Smeren is beter dan een pijnstiller

Wist je dat een spierzalf beter voor je is dan een pijnstiller. Wat mensen vaak denken is dat de pijnstiller beter werkt. Natuurlijk is het niet zo dat een zalf wonderen kan verrichten en alles kan genezen, maar het kan wel de pijn op de juiste plekken verlichten. De spierpijn zal dus niet over gaan van het smeren van een spierzalf.

Onze spierzalf m.comhair is een zalf met hoogwaardige grondstoffen die gekend is onder een vroegere naam bij vele mensen.

Een weinig zalf op de plek aanbrengen en in masseren.

Hebt Je een verwarmende spierzalf die zorgt voor een fijn en goed gevoel dan raden wij onze paardenbalsem verwarmd aan, en spierpijn zalf die vaak middelen zoals eucalyptus, menthol of kamfer bevatten, dan moet U de paardenbalsem koelend gebruiken. Die zorgen juist voor een verkoelend effect. Allerlei soorten en allemaal zonder recept verkrijgbaar bij een drogisterij of apotheek. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van uitproberen welke je het fijnst vindt. Wat trouwens ook kan helpen om van een spierpijn af te komen is een warme douche of kersenpitkussen gebruiken. Die zorgen net als een zalf voor spieren en gewrichten voor een verlichtend effect.

Warmte zalven geven vanzelfsprekend een warm en pijnstillend gevoel. Dit komt doordat de warmte voor een betere doorbloeding zorg. Dit effect kan pijnprikkels van overige pijntjes overstemmen en op die manier zorgen voor het pijnstillende gevoel. Bij de meeste zalven tegen spierpijn of gewrichtspijn heeft het geen effect op diepere weefsels.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in