slakkengel
  • slakkengel

helix aspersa muller

€ 8,99
Inclusief belasting *

helix aspersa muller is een wonder voor de huid.

Niet iedereen heeft er van gehoord, maar effectief is het zeker! 

helix aspersa muller is inzetbaar tegen tal van huidproblemen. Lees hier hoe!

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 € 0,50 Tot € 1,00
3 € 1,00 Tot € 3,00
Aantal

  • Veilige betaling Veilige betaling
  • Levering thuis of postpunt Levering thuis of postpunt

SlakkengelWetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat slakkengel unieke genezende eigenschappen heeft. Bij een beschadigd slakkenhuis kunnen slakken dit beschadigde slakkenhuis zelf herstellen. Dit herstellende slakkenslijm extract is Celltone gel (slakkencreme). Celltone gel (slakkencreme) is toegevoegd aan onze slakkengel.

AcneHeb je (veel) last van puistjes en/of mee-eters. dan kan dit erg vervelend zijn en een hoop onzekerheid met zich mee brengen. Slakkengel kan voor jou een goede oplossing zijn!

Puistjes en/of mee-eters ontstaan door een te actieve talgproductie. Ons lichaam maakt talg aan om onze huid te beschermen. Als onze huid teveel talg gaat produceren, bijv. door een veranderende hormoonhuishouding, kunnen er verstoppingen ontstaan. Deze verstoppingen ontpoppen zich tot een puistje of een mee-eter.
Door slakkengel dagelijks te gebruiken wordt een te actieve talgproductie van de huid tot het uiterste aangepakt. Minder talgproducte betekent minder verstoppingen en daardoor dus minder puistjes en/of mee-eters.

Ook de roodheid die vaak komt kijken bij het hebben van puistjes wordt door de slakkengel aangepakt. Door slakkengel te gebruiken vermindert deze roodheid snel. Ontstekingen van de huid nemen af en de unieke ingrediënten van zorgen ervoor dat de huid word aangespoord om te vernieuwen en te genezen.

Vette huidNaast het tegengaan van puistjes en mee-eters heeft slakkengel ook een matterend effect op de huid. Hierdoor gaat een vette huid er minder glimmend en minder vettig uitziet.

Nog meer voordelen van slakkengel:

zachte huid

gladde huid

vermindert acne binnen een paar dagen

vervaagt rimpels en littekens

weefsel wordt herstelt

verwijderd dode huidcellen

vervagen van zwangerschapstriemen

vernieuwing van beschadigde huid

Anti-agingDoor de unieke ingrediënten van slakkengel is dit ook in staat om weefsel te herstellen. Dit komt door Allantoïne. Allantoïne zorgt er daarnaast ook voor dat de huid beter in staat is om water op te nemen, waardoor de huid vochtiger, zachter en soepeler wordt.

Tijdens het gebruik van slakkengel word de huid ook direct gepeeld. Hierdoor zal de huid nieuwe cellen gaan aanmaken. Door dit herstel van de huid kunnen wondjes en andere aandoeningen worden hersteld. Ook zijn direct de dode huidcellen verwijderd, waardoor er nieuwe nog onbeschadigde huid zichtbaar wordt en de huid weer straalt.

De huid krijgt meer veerkracht waardoor rimpels verminderen, en de huid er jonger uitziet en jij dus ook! Naast Allantoïne bevat slakkengel ook glycolzuur. Glycolzuur is eigenlijk de werkende stof in slakkengel die ook vaak bij chemische peelings wordt gebruikt.
Glycolzuur is in staat de oude, te dikke, verouderde opperhuid te verwijderen. Hierdoor komt er een nieuwe laag tevoorschijn, waardoor de huid er weer jonger uitziet.

TIP: Gebruik de slakkengel voor het beste resultaat dagelijks. Afhankelijk van waar de slakkengel voor gebruikt wordt kan de slakkengel twee of drie keer per dag worden aangebracht. Breng 10 minuten na het aanbrengen van de slakkengel een gewone, vochtinbrengende crème aan want slakkengel droogt de huid enorm uit.

Substantie: Gel
Ingrediënten:Aqua, Snail Secretion Filtrate, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, D-limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Citronellol, Coumarin.

Parfumvrij: Nee