Desinfecterende handgel met 70% alcohol.

Deze handgel  beantwoord aan de vereiste ontsmetting van de handen en een groot en reactief oppervlak waardoor het effect snel optreedt en een beschermende en neutraliserende laag vormt op de huid.

Vanwege het bindende vermogen van colloïdaal siliciumdioxide worden op fysieke wijze schadelijke/irriterende stoffen, toxines en pathogenen gebonden, geneutraliseerd en onschadelijk gemaakt.
Toepassing: Breng een kleine hoeveelheid handgel aan op droge handen en vervolgens goed masseren tot de gel volledig is opgedroogd. Niet naspoelen.

Handontsmetting producten goedkoop en veilig online bestellen.
Beantwoord aan de vereiste ontsmetting van de handen.
Door de unieke samenstelling Is de hand gel  zeer zacht voor de handen.

22 Items

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 € 1,50 Tot € 3,00
€ 7,50
Inclusief belasting *
  • Veilige betaling Veilige betaling
  • Levering thuis of postpunt Levering thuis of postpunt

Handontsmetting producten goedkoop en veilig online bestellen.

Desinfecterende handgel - desinfectiegel - handgel - handalcohol - ontsmettingsgel - ontsmettingsmiddel - hand ontsmettingsmiddel - ontsmetten

Aangezien SARS-CoV2 op bepaalde oppervlakten enkele dagen kan overleven, is een goede omgevings-hygiëne even belangrijk als een goede handhygiëne om besmetting te voorkomen. Om dit te doen, raden wetenschappelijke bronnen aan in eerste instantie te reinigen met water en een klassiek detergent, gevolgd door desinfectie met een middel dat effectief is tegen coronavirussen (er zijn weinig specifieke gegevens voor wat betreft SARS-CoV2). We hebben alle bronnen (die ook continu veranderen) opnieuw bestudeerd om onze lijsten met mogelijke desinfectantia en efficiënte concentraties te actualiseren. De volgende tabel vat de gegevens samen met betrekking tot desinfectie van oppervlakten, maar ook van de huid en textiel. Chlorhexidine lijkt NIET efficiënt te zijn tegen SARS-CoV2. Het is aanbevolen handschoenen te dragen tijdens de desinfectie van oppervlakten. Desinfectans Concentratie/Temperatuur Gebruik Ethanol 70 % (62 – 80 %) huid, oppervlakten Isopropanol 50 – 75 % Huid, oppervlakten

22 Items

Datasheet

Grootte
250 ml

Je bent misschien ook geïnteresseerd in