• 1 liter autopolish car star

auto polijsten - 1 liter

€ 18,99
Inclusief belasting *

Auto polijsten is een essentiële stap in het onderhoud van je voertuig om een glanzende en professionele uitstraling te behouden. Het proces van auto polijsten omvat het verwijderen van kleine krassen, oxidatie, vlekken en andere oppervlakte-onvolkomenheden, waardoor de lak er weer als nieuw uitziet.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 € 0,50 Tot € 1,00
3 € 1,00 Tot € 3,00
Aantal

  • Veilige betaling Veilige betaling
  • Levering thuis of postpunt Levering thuis of postpunt

Auto polijsten is een essentiële stap in het onderhoud van je voertuig om een glanzende en professionele uitstraling te behouden. Het proces van auto polijsten omvat het verwijderen van kleine krassen, oxidatie, vlekken en andere oppervlakte-onvolkomenheden, waardoor de lak er weer als nieuw uitziet.

Om te beginnen met het polijsten van je auto, is het belangrijk om de juiste materialen en producten te verzamelen. Dit omvat onder andere een polijstmachine of polijstpad, polijstpasta of -compound, microvezeldoeken, en een milde autoshampoo voor het reinigen van het oppervlak voorafgaand aan het polijsten.

Voordat je begint met het polijstproces, is het cruciaal om de auto grondig te wassen en te drogen om vuil en stof te verwijderen die krassen kunnen veroorzaken tijdens het polijsten. Zorg ervoor dat de auto volledig droog is voordat je begint met polijsten.

Begin het polijstproces met een kleine hoeveelheid polijstpasta op het polijstpad van de machine. Werk in kleine secties en breng de pasta gelijkmatig aan op het oppervlak van de auto. Gebruik de polijstmachine met een lage snelheid om de pasta in cirkelvormige bewegingen aan te brengen, waarbij je overtollig product verwijdert en een gelijkmatige glans creëert.

Na het aanbrengen van de polijstpasta, gebruik je een schone microvezeldoek om eventueel achtergebleven resten te verwijderen en de lak verder te polijsten. Herhaal dit proces indien nodig voor hardnekkige vlekken of krassen, maar zorg ervoor dat je niet te veel druk uitoefent om de lak niet te beschadigen.

Zodra het polijstproces is voltooid, bewonder je het resultaat van de glanzende en stralende lak van je auto. Het is echter belangrijk om regelmatig te blijven onderhouden om de glans te behouden en verdere schade te voorkomen. Regelmatig wassen, waxen en beschermen van de lak zal helpen om de levensduur van je auto's afwerking te verlengen en het uiterlijk te verbeteren.

Auto polijsten is een arbeidsintensief proces, maar met de juiste technieken en materialen kan het resulteren in een verbluffend eindresultaat dat de schoonheid en waarde van je voertuig verbetert. Met geduld en zorgvuldigheid kun je je auto laten stralen als nieuw, klaar om de weg op te gaan met trots.

U moet het gezien hebben of beter nog zelf geprobeerd.
De matte kleur van Uw wagen gaat terug glanzen zonder veel moeite.
ook gewone lakken en moeilijke lakken zoals zwart)
EN NIET MAAR EEN GLANS MAAR EEN LANGDURIGE DIEPGLANS.

Jaren verkocht ik autopoets van een andere merk op de markt in demonstratie.
Tot ik dit product ontdekte. De meeste autopolish lieten wit na op rubbers en bumpers, waren moeilijker op te poetsen.

Ik liet mij overhalen om dit product te verkopen en teste het uit op het autokerkhof in mijn buurt.

Auto's waarvan de lak al lang geen poetsbeurt meer hadden gezien , kon ik doen glanzen als nieuw.Ik nam een stuk van een auto mee naar huis, poetste een deel en liet het stuk buiten liggen.
Na maanden van regen en verweer , glansde het gepoetste deel nog steeds.

Beschermd !! de Lak

CAR STAR is een Belgisch produkt en zeker gekend door het marktpubliek alsook de bezoekers op autoshows, waar dit produkt in demonstratie verkocht wordt.
WAAROM zou U CAR STAR kopen ?

VIJF REDENENEN !
1. Dit kwaliteitsproduct laat geen sporen van krijt (wit) na op de rubbers en PVC.
2. Gebruikt U een Polish met silicone ? Deze laten meestal kringen na op de lak, en indien de wagen in de zon staat zie je deze nog beter.
MET CAR STAR IS DIT VERLEDEN TIJD.
3. U kunt dit produkt ZEER gemakkelijk met de hand opblinken en laat geen resten na.(kan natuurlijk ook machinaal gebruikt worden.)
4. Het produkt werkt ook op Polyester boten, Badkamers, PVC ramen, Aluminium ramen , Chrome enz.
5. Verwijderd de oxidatie en de industrieverontreiniging en legt een beschermlaag.Uw nieuwe wagen, mobilhome , moto  langdurig beschermen door de hoogwaardige grondstoffen .