paardenbalsem verwarmend - extra sterk-500 ml

€ 18,99
Inclusief belasting *

paardenbalsem verwarmend - extra sterk

In tegenstelling tot de groene paardenbalsem gaat deze rode paardenbalsem (gel) verwarmen.
Originele  opwarmende en ontstekingsremmende paardenbalsem tegen pijn door reumatische gewrichtsaandoeningen, spierpijn,  kou enz. 
Ook bij revalidatie.
In Nederland en België is paardenbalsem onbekend voor sommige mensen ,maar in Duitsland en Oost-Europa is paardenbalsem een zeer geliefd middel tegen pijn.

Aantal

  • Veilige betaling Veilige betaling
  • Levering thuis of postpunt Levering thuis of postpunt

In tegenstelling tot de groene paardenbalsem gaat deze rode paardenbalsem (gel)

verwarmen.

Originele  opwarmende en ontstekingsremmende paardenbalsem tegen pijn door reumatische gewrichtsaandoeningen, spierpijn,  kou enz. Ook bij revalidatie.In Nederland en België is paardenbalsem onbekend voor sommige mensen ,maar in Duitsland en Oost-Europa is paardenbalsem een zeer geliefd middel tegen pijn.

Bevat heilzame extracten waaronder wijnstokken, kastanje, citroenmelisse, kamille, maretak, hop, valeriaan, duizendblad en venkel. Bevat geen chilipepers, die vaak allergische reacties veroorzaakt.

M.Comhair paardenbalsem is volkomen veilig en er wordt gemaakt van speciale  grondstoffen. Het werkt door het verwijden van de bloedvaten die een uitstekend pijnstillend effect geeft en ontspant de plek. Dringt in de diepe lagen van de huid, waardoor een betere doorbloeding ontstaat..


Kastanje stimuleert de bloedsomloop en versterkt de wanden van de bloedvaten. Het voorkomt ook spasmen en ontsteking. Aftreksels uit de zaden en bloemen van kastanje elimineren zwelling veroorzaakt door kneuzingen, verstuikingen, of ontsteking. Kamille extern gebruikt voorkomt ontsteking van de huid. Druivenpit extracten bevatten  flavonoïden. Dergelijke formuleringen hebben een beschermend effect op de wanden van bloedvaten en lymfevaten, waardoor hun permeabiliteit verbetert. Op deze manier draagt het bij om de stroom van bloed en lymfe microcirculatie te verbeteren. Daarom zijn ze bruikbaar bij het voorkomen van zwelling van de benen en spataderen ter preventie van de ziekte. Citroenmelisse extern gebruikt tegen gewrichtspijn. Duizendblad kan extern worden aangebracht op de schaafwonden, brandwonden, acne en eczeem. Het heeft pijnstillende eigenschappen en  vermindert zwelling bij ziekten van de gewrichten.  Hop is nuttig bij de behandeling van jicht en ontsteking van zenuwwortels.  Valeriaan is een effectief middel om te ontspannen, ontspant gespannen spieren. Het is goed voor de schouder en nek spanning, verlicht spier spasmen. Italiaanse venkel, bekend als venkel werkt krampstillend. Vermindert reumatische pijnen

Is dus ideaal bij

* rugpijn (ook bij een blokkage)

* pijnlijke Schouders

* Pijnlijke Nek

* opwarming VAN DE spieren.

* koude voeten

* reuma

* Artrose

Nieuw product

Je bent misschien ook geïnteresseerd in