Spierbalsem

BESTEL VANDAAG DEZE SPIERBALSEM.

 Is een verzorgende sportbalsem die diep doordringt in je spieren. Deze massagebalsem zorgt voor een natuurlijke en snellere afvoer van de afvalstoffen in jouw lichaam. Werkt ook verzachtend voor de luchtwegen. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de beste spierbalsem.

Het klinkt zo simpel: smeer een spierbalsem op je koude spieren en je bent in eens goed opgewarmd. Klopt dit eigenlijk wel? Het zou wel zo moeten zijn dat deze speciale balsems dé oplossing zijn voor spierscheuren, stijve, stramme spieren, gewrichtspijn en rugklachten. Er zijn dan ook veel sporters die deze balsem tegen spierpijn gebruiken voor het sporten.

spierbalsem

Wat is spierbalsem?

Apothekers en wetenschappers noemen deze balsems ‘revulsieve producten’. Dat wil zeggen dat ze met name voor afleiding zorgen. Deze balsems voor spierpijn zorgen er met name voor dat er bloed en aandacht weg gaat bij een probleemgebied.

Uit onderzoeken blijkt dat warme spierbalsems bloedvaatjes prikkelen in de huid. Hierdoor zetten deze bloedvaatjes uit en wordt de huid warm en bevordert het de doorbloeding.

Warm is cool
Veel sporters gebruiken spierbalsems, omdat de balsem voor spieren een verwarmende werking heeft, maar ook ontstekingsremmend is.

Hierdoor hebben sporters minder last van vermoeide spieren en gewrichtspijn. Veel spierbalsems werken oppervlakkig en zijn daarom sneller afgekoeld, maar door de unieke technologie van spierbalsem m.comhair dringt de spierbalsem tot diep bij de spierweefsels.

Werking van spierbalsem 

Er wordt vaak sceptisch gedaan over de werking van balsem voor spieren en spierpijn. Werkt het nou echt bij stijfheid en spierklachten? Vaak is het effect te danken aan de afleidende werking. Spierbalsems en andere smeersel die voor opwarming zorgen, hebben een aangenaam gevoel en sommige sporters houden ook van de geur van het product.

Al die afleiding werkt vaak goed en heeft een prettig en verzorgend gevoel tijdens het sporten. Dat is het natuurlijk waard, want je wilt toch zonder stijve stramme spieren sporten.

Het warme gevoel dat je krijgt verlicht voor een groot deel eventuele pijntjes en geeft de indruk dat het beter met je gaat. Dit kan wel een risico met zich meebrengen dat je bijvoorbeeld harder gaat sporten dan dat eigenlijk goed voor je is.

Met spierklachten, verstuikingen of vastzittende spieren heb je een behandeling nodig om erger te voorkomen.

BESTEL VANDAAG DEZE SPIERBALSEM.

Helpt de spierbalsem van M.Comhair bij mijn klachten?

 Dit is geen wondermiddel dat ervoor zorgt dat alle klachten verdwijnen of dat je één-twee-drie je stijve spieren verdwijnen.

Geen enkele spierbalsem doet dat. Wat spierbalsem m.comhair uniek maakt, is de diepe werking van de balsem in de spieren.

Deze trekt veel dieper in de spieren dan andere balsems en wordt pas geactiveerd als je jezelf in beweging zet.

Het helpt je vrijer bewegen vóór, tijdens en ná het sporten en bij al je dagelijkse activiteiten.

Let op: smeer een spierbalsem nooit op ontstoken spieren of open wonden.

Niet gebruiken bij kinderen of zwangere vrouwen.